Halv nio | 20.30 | Half past eight

(det ska stå sysslingarnas på fönstret bara så ni vet ;) )

Nu är då klockan runt halv 9 och jag sitter framför datorn med spanska boken i knät... gillar inte läxor.. Men annars har väll dan varit bra, har faktiskt inte å mycket att berätta.
Men nu forsätter pluggandet så jag säger då God Natt så ses vi imorrn!
//Michan

Frida Johansson

©Foto by Emma | Model by Frida Johansson
Nikon D5000 + Silver reflexskärm

Här ser ni första bilden på Frida, jag tog ca 95, några av dom va kanske lite oseriösa men whatever, alla va söta iallafall :) skulle vara roligt att veta vad ni tycker om bilden? vad ska jag förbättra, vad är bra? :) Ha det så bra så syns vi väl senare ♣

uppd vi har inte fått så många kommentarer idag, var är ni? ;)
/Emma

Ett roligare sätt att plugga på...

... på studsmattan. Den ena förhör, medans den andra hoppar runt och svarar. Svårare än så är det faktiskt inte, nu kan jag nästan allt som står i boken, snabbt och enkelt! :) Bjuder på fina bilder på Frida senare.
/Emma

Dagens Emma look

Kofta - Gina tricot | T-shirt - Gina tricot | Tights - H&M

Godmorgon! Tusentusentusentusen tack för besökarrekordet igår! Vi är extremt glada och hoppas så många som möjligt stannar kvar. :)
/EmmaTittut


Hehe, hade lust att göra något i Photoshop. Denna dag har väll varit långtråkig men den är ju snart slut så.. Vill också säga lite snabbt (som emma) ett tack till alla finfina läsare som har varit inne på våran lilla blogg idag! Vi trodde nästan att ingen skulle komma tillbaks när designen blivit klar men ni kom! :D

Men nu måste jag skynda mig och göra mina småsaker så vi syns imorrn!
//Michan

Linser

Gokväll! Idag har jag som sagt varit och skaffat mig linser. För det mesta kommer jag ha det på fotbollen men jag kanske har dom i plugget någon gång också. På bilden ser ni "linsasken" och "linstvätten". För mig gick det rätt snabbt att sätta i och ur linserna. :)

OJ, besökarna har stigit sen igår! :) tack
/Emma

Hela skolan har gått sönder (dadadadada dadada)Idag hade man ändå tur!
Jag började som vanligt klockan 9.15 och hade tänkt att sluta 15.05. MEN på lektionen innan lunch så började det att lukta illa i hela baracken (i stora skolan också)
Och när lektionen var klar så fick vi reda på att ett gasrör eller vad det nu var hade gått sönder (de renoverar skolan så det kanske var därför) Och det var då vi fick det lyckliga beskedet att alla elever skulle få gå hem! :D

För er som inte orkat läsa så kan jag förkorta det. Jag började 9.15 och hade tur att sluta klockan 12.00!
//Michan

Illustration

illustration by Emma

Idag är jag ledig från skolan för jag ska till linsfarbron. Vi ska dit klockan halv elva och då sätter han i ett par linser på mig och sen får jag och pappa göra vad vi vill i ca 3 timmar. Hoppas det går bra för mig, hi. Puss!
/Emma

Planering

Fin att-göra-lista jag har gjort va? ;D Fast sanningen är att jag har varit så duktig och redan gjort allt det där! (förutom den sista) Men ju mer tid jag har desto gladare blir jag! Jag hatar tanken på att man måste göra en läxa innom ett viss antal timmar så varför inte göra den nu? (fast matteläxan var till imorrn, menmen)
Nu får jag göra vad jag vill de sista timmarna innan skolan!
//Michan

Favoritbilder från sommaren 10

©foto: emma
Nikon D5000

Nu har jag tagit fram några utav dom bästa bilderna jag har tagit denna sommar. Jag gillar allihopa mycket så kan inte riktigt bestämma vilken jag gillar mest. Men nr 15 har något speciellt, det är inte jag som tagit just den utan det är mamma som har knäppt av den men det är jag på bilden och jag har ställt in inställningarna. ;)
Vilken är din favorit?
/Emma

Devil VS Angel

Devil VS Angel?


/ Emma


Closed-up +4

Nu tänkte jag visa er hur stor skillnad mina closed-up filter gör. I detta inlägg visar jag er closed-up +4. Ni kommer också få se +10 och +14 någon gång.
Alla som älskar att fota macro men som inte har råd med ett dyrt macro-objektiv, ni tycker jag absolut ska köpa dom här filtrerna. Dom kostar från 60-120 kr hos tvspelswebb
/ Emma

Bloggtips #4

Kamilla Nylund har en jätte bra fotoblogg där hon lägger upp massvis av sina fantastiska fotografier. Vi gillar starkt denna blogg och följer den via bloglovin, gör det ni också. :)

Såhär skriver hon på sin blogg ..
"Bloggen startades i oktober 2008 och drivs av mig, Kamilla Nylund. Jag är en fjortonårig tjej som bor uppe i Kiruna. Ett av mina största intressen är fotografering, vilket framgår ganska tydligt i bloggen. Här får ni se mina bilder, läsa om saker som händer runt omkring mig, ta del av olika tips samt lite andra saker."

Stop motion

Redigering: Emma | Medverkande: Emma och Michan

Vi fick lite inspiration från Megapixlar att göra en sådan film. Vad tycker ni? Rolig eller? Har bliit mycket film på sista dagarna men det är för att vi inte har nån fire just nu så ni vet. :)
/ Emma och Michan

Two in one pictureNu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild