SANDVIK | ÖLAND


© foto; Michan | Nikon D5000

Nu har jag äntligen haft tid att redigera Ölandsbilderna så här var några av dem. Blir ni inte lite sugna på att åka till Öland nu? ;)
//Michan

A DED RING


Igår var jag och min kära vän Frida i köpcentrumet. Egentligen så skulle jag inte köpa något men när jag hittade denna ring så var jag tvungen att köpa den! Ringen är från Glitter och kostade 90 kr.
Någon mer än jag som älskar den? :)

Jag vet att jag suger på engelska, ni behöver inte rätta mig... (ded stavas dead)
/Emma

VECKANS LOOKBOOKSåhär såg jag ut under denna skolvecka. Vi hade fortfarande lov på måndag så där blev det inget! Men den översta bilden är ju då såklart själva looken, och den andra bilden nedanför är alltså accesoarerna. Skorna var nya så det fick vara med. Om ni undrar vart något kommer ifrån så lämna en komentar ;)

Väldigt skönt och slappt, perfekt till det varma vädret ^^
//Michan

TÄVLING HOS REBECKA

Foto: Emma(jag)

Jag är med och tävlar hos Rebecka Gamboa där man kan vinna en reflexskärm för 199kr hos tvspelsweb.se. Jag har valt denna reflexskärm. Jag hoppas verkligen att jag går vidare med denna bild. :)

Eftersom vi har copyright så klicka här om du vill använda vår bild.
/Emma

BROWN VS BLUE


MOOTASTISKT GOTT!


HAHA!!

Tro det eller ej men jag har designat ett helt eget mjölkpaket som snart kommer att finnas i en butik nära dig! Okej, tro på det inte.. det är lyckligt nog inte sant. Mango & mjölk är den värsta blandningen jag har smakat! (länk till inlägg) Detta var bara en uppgift från bilden, men snyggt blev det eller hur? ;)
//Michan

INSPIRATION #4

by weheartit.com

Eftersom jag inte har något speciellt att komma med denna torsdagskväll så bjuder jag på lite inspiration från weheartit. (Ja, en utav bilderna har jag tagit, men jag tyckte den passade in)

Några frågade om jag hade fått min vinst från minmodevecka som jag vann. Nej, jag har inte fått min vinst och de har heller inte kontaktat mig än men man får hoppas att det bara är en tidsfråga. :)
/Emma

IT'S A LONG WAY TO GO


foto & redigering: Michan | Nikon D5000 | Öland

Såhär skänns det med denna och nästa vecka, oändligt långa med alla läxor och prov. Men jag ska plugga järnet och försöka bli ett MVG barn. Fast jag vet att jag tyvärr alldrig kommer att bli det.. Men jag kan ju alltid låtsas som om jag var ett ;)
//Michan

THE FAVOURITE

Foto&Makeup: Emma(jag) | Modell: Moa | Nikon D5000 | Nikkor 50mm f/1,4

Detta är favoriten, gillar ni den? :) feedback tack
/Emma

JAG ÄR MED I FRIDA


Min kompis ringde och berättade att jag vann veckans modevecka. Så galet roligt. Jag skickade in lite på skoj, tänkte liksom att jag aldrig skulle komma med men så kom jag med, helt otroligt! Ni som undrar så är det i tidningen FRIDA. Ser lite skum ut på vissa bilder men who cares... ;)

/Emma

ENGELSKA=TRÖGTEftersom att jag har hållit på med en supertrög engelska läxa om ATL hela kvällen så får ni en bild på dem (jag har massa bilder på lager men jag har inte hunnit redigera dem)
Nu är klockan 22.29... Dags att plugga spanska!.....
//Michan

LOOK OF THE DAY

Innejacka - Ginatricot | Linne - Hollister | Chinos - Primark | Skor - Converse | Ringar - H&M & atouchofevil.se

Det är alldeles underbart med värme! Tänk, nu kan man strunta i jackan när man cyklar till skolan, underbart! Förresten så var detta min look första dagen i skolan. Vad tycks? :)
/Emma

NYCKELPIGA


foto: Michan | Nikon D5000

Stötte på en liten nyckelpiga när jag hade en liten fotorunda igår. Det var väldigt svårt att få en bra bild, nyckelpigor har tydligen alltid spring i benen.

Men nu är jag hemma efter ca 8 timmars resa från Öland (2 bilköer + 2 pauser) När man väl var hemma så ville man bara åka tillbaka! Längtar till sommarlovet, Öland 4 veckor i streck! Ljuvligt!
//Michan

SOMMARVÄRME


Tjugioen grader och sol. Betyder inte det att sommarn börjar komma? Jo, och kolla himlen, helt blå. Inga moln så långt ögat kan nå. AMAZING! Nu ska jag ut i det vackra vädret, seeya! :)
/Emma

THE WOODS

Foto: Emma(jag) | Modeller: Moa & Emma(jag) | Nikon D5000 | Nikkor 50mm f/1,4
Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild