NYÅRSAFTON


Sista kvällen på detta år! Nu är jag redo att inviga det nya året. Ni kommer få se en tydligare bild på min outfit om nån dag men nu är det här det enda ni får! Jag och Michan kommer fira in det nya året tillsammans så nu önskar vi er ett riktigt gott nytt år!! :)
/Emma

RECEPT - VIT CHOKLADGLASS MED HALLON

Här kommer receptet på vit chokladglass med hallon som jag gjorde här. Varför inte göra den till nyårsfirandet?

Ingredienser
till ca 6-8 pers

4dl vispgrädde
300g vit choklad (du kan byta färg om du vill)
2 ägg
8dl hallon

Do like this
1. Vispa grädden
2. Smält chokladen. Jag gjorde det i ett vattenbad. (ej bokstavligen!!)



3. Vispa äggen så det blir skummigt.
4. Lägg i chokladen i äggen under snaaaab omrörning. Häll också i grädden. Nu ska du mosa ½ av hallonen och blanda i. 



5. Lägg smeten i en fin liten rosa form så att de matchar varandra perfecto! Ställ den i frysen i minst 3-4 timmar. Ta ut den ca 30 min innan du käkar upp den. Strö för skojjs skull lite hallon på.


//Michan

DEN DÄR MICHANS JULKLAPPAR


Länk till andra videon

Nu behöver ni inte undra mer på vad den där Michan fick i julklapp eftersom ni får reda på det nu! 8D Det är bara att klicka på play knappen. Om ni undrar något är det bara att skicka en komentar.
//Michan

DEN GRÖNA GRANEN


Foto: Michan | Nikon D5000

Tänk att det snart är dags att plocka bort alla julgranspynt och kasta ut julgranen! Eller när brukar man göra det? Jag vill ha kvar julkänslan så länge det går! Vem vill bokstavligen kasta bort den?
//Michan

NY VINTERJACKA


InterSport | 990:-

Nu när jag väl har kommit hem från landet tänkte jag ta och visa er min nya supermysiga jacka! Den är grymma stor men jag älskar stora jackor ^^ Fast det är synd att det inte är kallare, det blir nästan för varmt att ha den. Men den äger!
//Michan

FUR HAT GIRL


Foto: Moa G | På bild: Emma(jag) | Nikon D5000


JULAFTON OF E


Ett lite försenat inlägg om min julafton! Såhär såg det iallafall ut i lördags hos mig. Julklappar, mat, fika, sällskap. Riktigt mysigt må jag säga! Vad fick ni i julklapp? :)
/Emma

LOOK


Ursäkta alla mobilbilder just nu men såhär ser jag iallafall ut idag! De vinröda byxorna är nya, en av två saker jag köpte i tisdags. Riktigt goa från Åhlens!
/Emma

PÄLSMÖSSA

Foto: Moa G | Modell: Emma(jag) | Nikon D5000

Hej! Förlåt för dålig uppdatering! Men det kanske kan räddas upp med dessa bilder? Hehe, idag så har jag varit med Moa och hon har som ni ser fotat mig. Mig och min pälsmössa. De bilder som blev bra kommer ni få se framöver!

Svartvitt/Färg?
/Emma

MIN DAG I BILDER




Hej! Idag har jag varit och shoppat, jag visar vad jag hittade någon dag framöver. Och nu så sitter jag med Annika och Frida och ska snart äta pasta. Ha det så bra sålänge!
/Emma

SOL MED X ANTAL +GRADER



Varit ute med mi familia på en halv 12 promenad. Snön har ju försvunnit så det kändes väldigt tråkigt att man inte hade behov av långkalsonger eller täckbyxor i år :(
//Michan

THE Ms JULAFTON


Jonte tog bild 3

Lite bilder ifrån min mysiga julafton med familjen. För det ... året i rad så fick jag och bror min vara tomtenissar. Det är väll ingen som orkar vara tomte antar jag. De jag fick ska också in i en video men det får vänta eftersom jag är på landet och (nästan) alla paket är hemma. Jag kommer tillbaka på tosrdag!
//Michan

VIDEO: JULKLAPPAR


Sådär ja, nu ska ni få se mina (Emma) julklappar! Det är riktigt svårt att vara seriös när man sitter själv i sitt rum och visar julklapparna för sin vän kameran, men vad har man för val? ;)
/Emma

OUTFIT | JULAFTON


Såhär såg jag ut igår på julafton! Svart, svart, svart och ett rött örhänge! ♥
/Emma

JULKALENDER 2011

Nu är julkalendern 2011 slut för detta året och det har varit jätteroligt! Vi hoppas självklart att ni också tycker det. Vi vill veta vilken/vilka luckor som har varit era favoriter? Skulle vara kul att veta!

Sedan så vill vi tacka alla som sponsrat vår julkalender! Tack till Solentro.se, Chokladbudet.se, Photobox.se, Nivea, Nagelgiganten.se, Shop.hoofstore.se, Tvspelsweb.se, Myheart.se, Fotoklok.se, Johanpixels.se/webbshop, Calli.se och Josign.se
Tack till alla er!

Vi har ju även fått många vinnare under december så grattis till alla er men vi har ju inte valt vinnare till alla än, så ni får väl hålla tummarna!



Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: [email protected]


Om

Min profilbild