VIDEOBLOGG: VISAR RING&TECKNING


Jag visar min snygga ring och min teckning. :)
/Emma

TYGSKORNA FÅR VÄNTAVille få in sommarskänslan i det här kalla vädret så jag provade att gå till skolan i mina tygskor. Det skulle jag inte ha gjort. Tyg värmer inget alls (och alla hål är ännu värre!!) så mina föttar var bokstavligt kalla som is när jag kom hem! Så vinterskorna får vara kvar ett tag till. Eller så kan sommaren och värmen komma lite snabbare!
//Michan

MÅNDAGENS KLÄDVAL


Såhär gick jag klädd till skolan denna måndag, sista januari. Enkelt, snyggt och väldigt blått och svart. Gillar min lilla rufsiga fläta som jag gjorde under stress också. Snyggt är ordet. 

...nu ska jag sätta mig framför teven och ta det chill, hejdå...
/Emma

DAGENS FRÅGA: B&J


Vi skulle tycka det var intressant om ni ville säga vilken eran favoritsmak av Ben&Jerrys är. Ni behöver såklart inte välja mellan någon här över utan ni får välja exakt den ni tycker är godast! Det skulle vara super kul om så många som möjligt ville ge oss ett svar.

Om vi får tillräckligt många som svarar så framställer vi resultatet i ett diagram så kom igen nu, Vilken är eran favoritsmak? :)


BLACKANDWHITE ART

Redigering: Emma (jag)

I fredags så trixade jag och H-L lite grann. Resultatet blev bilderna över, visst vart de coola? Själv så tycker jag att de vart skit häftiga. HISS/DISS?

igår så spelade jag cup, och vi vann hela skiten, riktigt bra jobbat tjejer!!! ;)
/Emma

DET GJORDE ONT I PLÅNBOKENIdag försvann en del av mina pengar till skulder av julklappar och lite annat roligt under julen. Som ni ser så var jag skyldig sammanlagt... *tar upp miniräknaren* ... 783 spänn!!

Nu är mina fina lilla plånbok helt tom!//Michan

MAAAAT ÄR GOTT!Idag hjälpte mamma att laga maten, det blev en köttgryta med massa kryddor och annat i med bulgur. Vi får hem varannan vecka Linas Matkasse som har blivit så populärt. Det är väldigt bra recept på nyttiga maträtter, men alla är inte så goda om jag får säga det själv. (speciellt inte köttfärsfyllda paprikor, blää)

Men en sak som var gott var efterrätten:En god liten bulle!
//Michan

VINNAREN ÄR...


Vinnaren i fototävlingen blev Nan! Grattis.
Det skilljde endast två röster mellan ettan och tvåan men det var Nan som hade flest röster, grattis!

Skicka din adress till vår mail: sysslingarna@hotmail.com och säg vilket märke du vill ha på ir-kontrollen, sedan kommer den hem till dig. :)

Tack till alla som var med i tävlingen och lycka till nästa gång :)BLYERTS

Teckning av: Emma (jag) 

Godmorgon! Idag så avslutades ju tävlingen och vi ska snart räkna ihop vem som vunnit så håll utkik och tummarna. Medans ni väntar så bjuder jag på en fin liten teckning av mig som jag har ritat denna vecka.

Det skulle vara väldigt trevligt att höra vad ni tycker om den? ;)
/Emma

JULAFTON ÄR HÄR!

Lite halft taskiga bilder.
foto : Michan | Nikon D5000 | Close-up + 10

Idag blev det äntligen julafton! Woho! :D
Jag vet inte hur länge vi har väntat tills de oändliga ljuset brunnit ner till 24:an Men nu är det dags att fira, massa med choklad och tv tittande!
Ha en bra fredagskväll!
//Michan

KALASNågra bilder från i lördags, då släkten kom och firade mig. ;)
/Emma

Emma&Michan SHOW del 6Yaaay! Den blev äntligen klar efter allt jobb och slit vi har lagt ner på den. Vi hoppas att ni gillar den :)

336 min..538 min.. ORKAR INTE!


Det går så himlans segt med filmen just nu! Vid första försöket så slutade det med att jag behövde vänta i över 500 minuter.. Evigheternas evighet! Så nu har jag den manjefika kabeln i datorn så nu hander det grejjer ska ni veta! Nu är det bara ca 100 minuter kvar ^^
//Michan

TORSDAG | DAGENS


Såhär var jag klädd idag, svart och snygg.
Igår sa ju jag att en film skulle komma upp men den gjorde inte det utan den kommer komma upp idag istället! så idag får ni hålla utkik! nu ska jag kolla på tv och ha det mysigt, ciaooooooooooo!
/Emma

GREEN MAN SUITEJonte bad mig att ta några kort på honom igår när han lånade sin kompis Green Man Suite. Snart när han får en själv, så blir det inte kul! Det såg så läskigt ut första gången igår. Och sen kommer han att ha den dygnet runt.. Som sagt inte kul!
//Michan


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild