FRÅN ÖLANDNär jag var på Öland så köpte jag ju självklart någonting. Dessa snygga skor. Tyvärr så har två nitar redan låstnat. BUHU. Men de är snygga ändå. Kärlek till skorna!!!!

Idag slutar cupen och jag kommer hem. Senare ikväll. Tidsinställt!
/Emma

BRUNA BEN?Var bara tvungen att visa er denna bild. Se så bruna mina ben ser ut. Synd att de bara ser bruna ut på bild och inte i verkligheten. Haha. Man får väl drömma?

Cupen är inte slut än, men snart. Tidsinställt.
/Emma

RINGARKolla på dessa ringar!? Är de inte underbara? Jag fick de av mina gulliga kompis Moa. Eftersom vi båda var i turkiet så bestämde vi oss för att köpa något till varandra och dessa ringar fick alltså jag. Gillar de jättemycket så de kommer nog användas flitigt nu framöver! :)

Fortfarande på cup hörrni, det går säkert bra för oss! Tidsinställt.
/Emma

RO RO RO DIN BÅT...Jag har absolut inget intresant att skriva om, jag är t.o.m så tråkig att jag visar er min tapet i mitt nya rum. Men erkänn, den är fiiin! C:
//Michan

28 JUNI 2011


foto: Michan | Nikon D5000

Regndag betyder datortime! Det finns inte så mycket att visa er från huset så det blev lite almänt kraffs på bilderna. Och vet ni vad? I går var det väldigt bra väder så det blev mycket stekande så nu har man en ganska najjs solbränna :D Tummen upp för det!
//Michan

SELFPORTRAIT


Foto&Modell: Emma(jag) | Nikon D5000

Hej alla läsare. Denna bilden tog jag i tisdags när jag inte hade så mycket att göra. Gillar hur glad jag ser ut på bilden. Glädje är alltid härligt! ;)

Jag är fortfarande på cup, detta inlägg är alltså tidsinlagt!
/Emma


NU DRAR JAG PÅ CUPHejdå alla läsare, nu drar jag på fotbollscup i Halmstad! Hare så bra sålänge. :)
pssssssssssssst, jag har fixat några tidsinlagda medans jag är borta, kika in så får ni se!
/Emma

NYTT TILL GARDEROBEN

Båda tröjorna fån Salt

Idag var jag iväg för att kolla på lite småsaker och jag kom hem med dessa tröjor. Jag verkligen älskar de båda. Så snygga och sköna. 
/Emma

TURKIET | PARASAILING


När man är utomlands så finns det ofta väldigt mycket vattensporter man kan testa på. Jag och min brorsa testade parasailing. Riktigt roligt. Som ni kan se på vissa bilder så var vi väldigt högt uppe. Vi tänkte hela tiden "Tänk om linan låstnar och vi hamnar i syrien" Men det gick jättebra! :)
/Emma


SILUETT GÄNGETÖland var riktigt härligt, en kväll så åt vi (Michans och min familj) på en fiskresturang och den kvällen så var det en underbar solnedgång. Härligt säger jag bara. Om ni kan lista ut vad det står på sista bilden så är ni duktiga! :)

Det kommer bilder från både öland och turkiet när jag har tid!! ;)
Grattis Maja, du vann iphoneskal tävlingen, kontakta oss på sysslingarna@hotmail.com om kontaktuppgifter så vi kan skicka ditt pris! :) (om du inte kontaktar oss så väljer vi en ny vinnare)

/Emma

DÖ FLUGOR DÖ!


foto: Michan | Nikon D5000

Halojj! Igår åkte Emma hem från Öland men jag är fortfarande kvar i vårt halvfärdiga hus. Vi har nyligen flyttat in i själva huset. Roligt är det men allt damm och alla irreterande flugor stör mig riktigt mycket -__-

Bilderna är tagna en kväll när det var solnedgång, de är alltid så fiina här! ^^
//Michan

IM BACK

Hejsan allihopa! Nu är jag hemma från öland. Har haft det riktigt roligt och det kommer att komma bilder. Har just nu väldigt mycket att visa er men eftersom jag inte har photoshop på denna dator så får jag fixa inläggen på familjens dator, som är upptagen rätt så ofta men som jag sagt förut så får ni stå ut! :)
/Emma


whoopies!

googla på "whoopie pies" så får ni fram flera bra recept :)
Ni borde testa baka Whoopie pies! Sjukt goda! Det är som sockerkaka ungefär, med frosting imellan. Fast jag hade ingen philadelphia så jag fyllde dom med grädde och hallon istället, det funkade också :)
/ http://almasfoto.blogg.se

VIDEOBLOGG
Endast en vecka kvar att anmäla sig till tävlingen där du kan vinna ett iphoneskal. Klicka på länken över profilbilden!

MARABOU SENSATION


Denna smakade jag för första gången igår. Tycker den var god, speciellt med jordgubbs"såsen". Tycker den är värd att smaka, marabou är ju alltid gott! Har ni smakat denna? :)
/Emma


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild