IMORGON BÖRJAR NEDRÄKNINGEN


Eftersom vi älskar er läsare så tänkte vi göra något som ni förhoppningsvis uppskattar. Från imorgon, 1 december till julafton, 24 december så kommer vi ha en julkalender här på bloggen! Varje dag, något nytt, antingen tävling eller något annat julmys. Så glöm ej att gå in på våran blogg varenda dag nu, ni får inte missa någon lucka!

ATL | MERRY X-MAS


Ritad av Michan | ProMarkers, svart konturpenna 0,2 & vanliga färgpennor till olika hårfärger
Bilderna visar inte riktigt de rätta färgerna!

Här är resultatet av skissen jag fick ihop igår och attans vad jag är nöjd! 8D Figurerna är bandmedlemmarna från All Time Low (som äger hårt!) Vill veta vad ni tycker!
//Michan

SICK LITTLE DAYS


När man sitter hemma sjuk så är det bara att låta hjärnan och händerna arbeta och på ett ögonblick så har de kommit fram en liten skiss på pappret! Denna gång blev det jultema och ingen häng-gubbe. Vi får se hur resultatet blir! ^^
//Michan

GO RADIO

Hörde för ett tag sen en grymm (enligt mig) cover på Adeles låt Rolling In The Deep. Mycket bättre än orginalet! Varför inte ta och lyssna vetja!

Orginalet

Cover av Go Radio


Vad tycker ni?
//Michan

CRISTINA OTERO

Alla foton av Cristina Otero

Vilken inspiration alltså! Cristina Otero heter tjejen som fotat dessa bilder och även är tjejen på några av bilderna (eller har jag fel). Älskar verkligen ögonen på alla bilder, så vackra! Önskar jag kunde fota lika bra som henne! Inspiration på hög nivå!
/Emma

CHOKLADBOLLAR


Idag har jag bakat chokladbollar för att fira första advent! Riktigt gott och riktigt mysigt. Synd bara att snön inte har kommit. Men förhoppningsvis så kommer den väl snart! ♥
/Emma

I HAVE A BAD FEELING ABOUT THISDet blir ingen snö på våran första advent :( När kommer du snö!?
Har ni fått snö än?


INSTAGRAM


Detta är vad jag har sysslat med under närmsta veckorna. Allt från mässor till konserter. Jag heter emlsu på instagram så följ mig gärna! :)
/Emma

TVÅ BILDER, SAMMA REDIGERING
Foto & redigering: Michan

Jag hittade dom här gamla ganska tråkiga bilderna från i sommras och förnyade dem med en massiv redigering. Försökt att fixa mouseover på bildena så om det går som jag hoppas så ska man kunna se orginalet om ni tar musen över.
Visst är det skillnad?
//Michan

IDOLKVÄLLNu blir det idol och glass, kan det bli mycket bättre? Fyra stycken kvar, undra vem som åker ut idag, själv så chansar jag på Robin. Hoppas iallafall att Molly, Moa och Amanda stannar, okej det är ju resten, men alla är så duktiga!
/Emma

8C:s FÖRÄLDRARMIDDAGIgår hade min klass föräldrarmiddag. Vi handlade & lagade maten och våra familjer åt den (vi var i skolan). Vi körde en tre rätters och det blev lite panik varje gång maten skulle ut! Efterrätten blev lite kaos eftersom den blev halvbränd och inte räckte till alla. Dessutom så var vi tvugna att dra fönstrena upp & ner så inte brandlarmet skulle sättas pga av rök! Men kul var det ^^
//Michan

NEW NAILS


Ni kanske såg på bilderna från förra inlägget (ny mobil) att jag har målat nya naglar. Körde på fransk manikyr med med grön istället för vit. Jag gillaré! Vad tycker ni?
/Emma

NY MOBIL


Okej, det är en trea men vem bryr sig? Jag har äntligen fått en iphone. Fick tjata lite smått men fick tillslut pappas gamla mobil. Lycka ♥
/Emma

1 MÅNAD KVAR


Det är idag bara 1 månad kvar till julafton! Det känns som om vintern inte ens har börjat, snön har ju inte kommit än! Om min förkylning vill försvinna snart så ska jag och några kompisar julhandla i helgen. Eller tror ni att de börjat julat i affärerna än? Vintern kom ju precis.
//Michan

TODAY I AM WEARING THIS

Skjorta - 2hand | Byxor - H&M

Såhär ser ett av plaggen ut som jag köpte igår. Skjortan, en stor, pösig skjorta. Jag gillar den riktigt mycket och har märkt att jag älskar 2Hand. Kan låta konstigt eftersom det var första gången jag handla på 2Hand. 
/Emma


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild