BLOGGTORKAN ÄR HÄR

Hej alla söta bloggläsare som hänger kvar här även fast vi inte bloggar mycket alls. Som ni kanske har märkt så blir det knappt några inlägg alls men när det väl blir det så är de kanske inte så roliga. Vi vill komma igång med videos och sådant. Men eftersom skolan tar över så hinner vi aldrig träffas typ. Vi försöker verkligen så gott vi kan men vi vill att ni ska veta att vi kommer komma tillbaka med vårt vanliga bloggtempo men vi vet inte riktigt när. Så till er som stannar kvar, ni är bäst. Tack hörrni! :)

  thea

förstår precis hur det är, tiden räcker inte till, men sedan när man har hur mycket tid som helst finns inte inspirationen (där är jag just nu,haha).tänkte bara tipsa om en tävling, ni behöver bara skriva en gissning på en enkel fråga i en kommentar, så har ni chansen att vinna! http://holmqvist9.blogg.se/2011/september/tavling.html#commenthoppas ni får mer tid till bloggen snart!

kram!

2011-09-16 @ 15:20:11
Hemsida: http://holmqvist9.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg uppgifter?

E-mail: (bara vi som ser)

Hemsida:

Din text:

Trackback

Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin
Tillbaka till startsidan?

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild

v