Work in process


Jag håller på med ett självporträtt av mig i photoshop. Man kan ju inte direkt säga att jag är klar, men jag är en god bit på vägen ;) Vad tycker ni om den än så länge? 
/Emma

Saaaagaa


Tänkte slänga snabbt in ett litet inlägg, för just nu håller jag på med en sjuk jobbig uppgift! Det är en fanatsysaga som ska vara klar tills imorrn och jag känner mig stressad måste gå ses!
//Michan

Vatten av Emma och Moa

©Översta bilden: Moa Gustavsson | Understa bilden: Emma (jag)
Nikon D5000

Hej bloggen och alla fina läsare! Idag har jag och Moa fotat lite vattendroppar, det var faktiskt Moas första gång så jag tycker hon var väldigt duktig! Vi tog inte alls många så därför vart det ingen pefekt men de vart snygga ändå! :)

Vad tycker ni om våra fina bilder?
/EmmaEmma&Michan SHOW del 5

Äntligen är den här efter flera timmars laddning (seriöst det tog minst 7 timmar *-__-)
Men vill bara varna er för oseriös sång! ;) hehe...

Emma in three

©Foto: Emma | Modell: Emma
NIKON D5000 

Tjollalulu! vilken bloggtorka jag har alltså! Inga bilder och ingen inspiration just nu. Måste verkligen ut och fota men såfort man kommer hem är det mörkt liksom... Men julen är så braaa! :D
Vad vill ni se mer i bloggen? photoshoptips? outfits? fler bilder? fler videos?

Ikväll kommer det upp Emma Michan show igen! Om vi har tur och laddningen funkar, håll tummarna! :)
BTW TACK FÖR 25 premisar, TJOHOOOOOOOOOO!
/Emma

Första advent

Idag är det ju första advent och då ska man ha det mysigt! Så för en stund sen så åt vi pepparkakor och lussebuller med lite julmusik, väldigt mysigt! ^^ Men nu blir det filmtime så det blir Iron Man. Nu börjar det vi ses!
//Michan

Konstert bilder


Michan har precis i inlägget tidigare visat några utav hennes konsert bilder från igår men jag ville ändå visa mina. Bilderna vart väldigt brusiga pga för hög iso, men det var väldigt mörkt där inne så hade inget val ;)

Jag har varit borta hela dagen på fotbollsmässa och bowling! Riktigt roligt faktiskt. :)
/Emma

Jul konsert

Igår kväll var Emma & jag på en konsert där våra mammor var med i, och det var väll roligt. Det var jultema (inte så konstigt) så det var julsånger hit och dit. Och vissa låtar fick man flashbacks på, finallåten var den låt som var finallåten i Den Levande Sjungande Julgranen. Så då längtade vi två tillbaks till den gamla tiden!
//Michan

Bountybollar

Idag har jag storbakat! Det vart bountybollar denna gång och de är supergoda. Smakar typ exakt som bounty, mums. Snart ska väl jag på konstert så vi får se hur det blir med bloggning.. :)

/Emma

Bloggtips

Jag tänkte att jag kunde berätta lite om en blogg som jag verkligen gillar! Hon som driver bloggen heter Lydia men kallas Lydde. Hon tar så grymt snygga bilder och ritar hur bra som helst! Så vänta inte utan gå in på hennes blogg nu! http://www.lydde.blogspot.com/
//Michan

önskelista.

Det är snart jul så jag täntke visa er min fina önskelista.

1. Stativ
2. Fjärrutlösare

3. One tree hill säsong 7!

4. Trippeltång

5. Ögonskuggor från Eleven
6. Mascara

7. Sminkborstar

8. Pengar till MichaelaDahlströms porträttkurs

9. Presentkort

Allt detta önskar jag mig. Vi får se om jag gör som förra året och önskar mig Vitamin Wells också.. :)
Har ni skrivit önskelista än?
/Emma


Presentation av mig själv


Jag tänkte presentera mig själv lite nogrannare. :) Jag heter Emma och jag föddes den 17 januari 1997 i Stockholm. Jag älskar glass, fotboll, olle hedberg och mina vänner. Men avskyr, hajar, sprutor, grodor och sniglar. Jag har en mamma och en pappa, Anne-Cathrine och Henrik. Jag har faktiskt också haft två kaniner men dom är tyvärr döda nu.. De hette iallafall Lina och Pepzie.


En bror har jag också, han heter Fredrik.


Jag och Michan har kännt varandra väldigt länge eftersom vi är sysslingar. Kan ni se vem som är vem?Jag bara älskar att fotografera också såklart! Men det har kommit lite mer på senare år, ca 2 år sedan. Det roligaste att fota är porträtt i think. NÅGON SOM VILL?Nu har jag faktiskt också skaffat linser, det är riktigt skönt ibland, tex på fotbollen! Mina glasögon som jag har här hemma är sönder i bågen. Fråga mig inte hur?

Okej, det har var lite smått knäpp fakta om mig! Hoppas ni gillar det :)
/Emma

Program inspelas


Just nu håller vi på md ett avsnitt av Emma och Michan SHOW! Håll utkik, antingen kommer den ikväll eller imorgon. Så ni får stå ut ett litet tag till. SPÄNNANDE..........

愛愛愛愛愛愛


Gjorde en liten animering i photoshop såhär på kvällsqvisten! Gillar ni den? Den är väl lite söt tycker jag, inte så snyggt gjord men whatever! :)

UPPDATERING: Någon frågade vad de var för tecken på rubriken och svaret är: Japanska.
/Emma

6 pictures by my Systemis

© foto | Michan

Det här är de 6 systembilderna som jag har blivit mest nöjd över inom den tid som jag då haft systemis. Jag kanske har glömt någon men jag hittar den inte isf. Jag tycker att alla bilderna har något bra i sig och de hade olika..*hjärnsläpp* de var inte likadana helt enkelt.
Vilken tyckte ni var finast?
//Michan


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild