TILL LONDON


Kolla på videon så får ni mer information om London! ;)

LONDON NAILS


När man är i London så är det ett måste att ha passande naglar. Titta bara på mina snygga naglar, tuffa eller hur? ;) Bilderna är inte perfekta men ni ser ju så det är viktigaste.

Detta är tidsinlaggt. Vi är i London och har det skit bra!
/Emma

VILL HA


Allt är från H&M

Det finns alltid en massa snygga kläder nu för tiden. Bara på H&M hittade jag de här sakerna och det enda jag ville var att klicka på KÖP knappen, men icke sa Nicke. Nu framöver så kommer det blir en del (mycket) shoppande så de får vänta... tyvärr.
//Michan

GISSA BLOGGERSKAN

Illustration av: Emma(jag) | Gissa bloggerskan

Kan ni se vilken bloggerska illustrationen föresteller?

CRAZY COLOUR


Tecknad av - Michan (jag) | Pennor - Promarkers, kontur penna 0.5 & mindre konturpenna

Satt en väldans lång tid igår kväll med att göra klart denna. Blev för det mesta nöjd, önskade bara att jag hade fler färger. Vad tycker ni?
//Michan

INSPIRATION #3

Alla bilder från weheartit.com | Jag har alltså inte tagit någon bild i detta inlägg

Nu har vi gäster. Ha det så bra
/Emma

SNOW FLYING IN THE AIR


Vilken version gillar ni bäst? :)
/EmmaOTURSAM PERSON FINNS PRECIS HÄR

Gissa vem det är som proppar i sig halstabletter sista dagen innan lovet...


Ni som gissade på mig så GRATTIS! Ni hade rätt.

Var hemma från skolan idag för att halsen svider och är öm. I vanliga fall så skulle jag dricka minst 10 koppar varm O'boy men man har då såklart turen att O'boyen är slut. Det är nästan otroligt att jag har klarat dagen utan det.

Och imorrn börjar lovet, JIHU! *host,host* Men jag har ett väääldigt stort problem om jag inte hinner att bli bättre innan måndag!
//Michan

TACK LOVISA

Illustration av: Lovisa Eriksson | Föreställer: Emma(jag)

För ett tag sedan visade jag er denna bild på Lovisa som jag illustrerat av henne. Nu har hon blivit klar med hennes illustration på mig! Den är helt underbar, visst är den lik mig!? TACK TACK TACK LOVISA!!!!!

--Idag är det fredag och lov för min del!--
/Emma

LJUST | MEDEL | MÖRKT

Idag fick jag konstigt nog lust att färga håret. (!!!) Har aldrig gjort det förr så det känns lite konstigt att börja tänka på sånt. Fast det skulle vara roligt att testa någon gång. I sånna fall så skulle de kunna bli ungefär såhär. Helst skulle jag nog vilja prova färgen i bild nr. 2. Lite sådär småcoolt tycker jag ^^ Skulle det passa på mig tror ni?
//Michan

LOOKI


Idag är det torsdag och det betyder att det bara är en dag kvar till sportlov! Underbart. Och endast fyra dagar kvar till äventyret. (Bara Michan och jag vet vad vi pratar om) När har ni sportlov? ;)

/Emma

ROMME

Igår så hade vi friluftsdag i skolan så istället för att bowla eller åka skriskor så valde vi att åka till roliga Romme och åka skidor. Förra året åkte vi också dit och då såg det ut ungefär såhär:

~ FLASHBACK ~


Den här gången blev det också några bilder, så tro inte att det här kommer vara ett sånt där flashback inlägg från förra året! Nä då, nu så kommer det nytt. ;)


Emilia & Rebecka som jag (Michan) åkte med.


En suddig bild på Emilia, använde en gammal kamera.. Bara 4.1 MP (!!!!)


God men skit dyr choklad. 30 spänn!

Emma glad som tusan påväg upp mot backarna.

Moa, Emilia och Michan i backen. 

DDetta blev en liten sammanfattning av gårdagen. Bilder från både Emmas och Michans minikameror. Hoppas ni gillar bilderna så hörs vi ;)

JAG TACKARDenna ursnygga tröja hittade mamma långt in i sin stora garderob, och tur för mig så sa hon att hon inte behövde den! Det dåliga är bara att jag inte har haft möjligheten att använda den än och att min superlilla garderob börjar bli full. Vi kanske kan göra om brorsans rum till en enorm garderob?
//Michan

LAUGH A LOT

Foto: Emma(jag) | Modeller: Emma(jag) Annika och Moa | Nikon D5000 + Nikkor 50mm 1,4

Gillar ni bilderna?

Jag är faktiskt i Romme och åker skidor idag, samma sak gäller Michan så vi kommer inte uppdatera så mycket som ni kanske förstår.

21-02-2011Det här hade jag på mig denna trötta måndag. Jag som brukar vara pratglad var (nästan) helt tyst.

Tyckte faktiskt att skärpet passade väldigt bra, så den fick en egen liten bild. Och jag tycker allvarligt att våren ska komma! Vill börja att använda mina nya converse utan att fötterna får frostskador!
//Michan


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild