DAGAR MED VÄRMEDe två senaste dagarna har varit himlans härliga om man tänker på vädret! Sol med runt 20°C. Kommer verkligen att sakna värmen under vinterhalvåret så det gäller att njuta så länge värmen finns kvar!
//Michan

29/9/2011

Visste ni att jag hade namnsdag igår? Jag visste det själv men glömde bort det tills en av mina snillevänner sa "Grattis på namnsdagen!". Senare så blev det en mysig eftermiddag i stan.


Jag åkte tunelbana in till stan där jag skulle möta upp med mamma vid hennes jobb.


Eftersom att det var min namnsdag så ville mamma att jag skulle få köpa något så jag kom ut ur H&M med en stor kasse. Sedan blev det en panini på Tully's Coffee, mums!


Efter det blev det en litet glass som eftertätt, perfekt till en eftermiddag i slutet av september. Igentligen åkte jag till stan för att följa med mamma på en mini konsär med mammas kör och ett litet band, så vi slutade dagen med lite skön musik.

En mycket bra namnsdag enligt mig ^^
//Michan


PS. Tack för 80 premisar!

VINRÖTT


Införskaffade mig en höstjacka för ett tag sedan. Tycker att det är grymt snyggt att den är vinröd, det sticker ut lite liksom. Jackan är från Monki och den finns i många olika färger. Jag bara älskar den!!!

Sedan så skulle jag vilja säga, TACK FÖR 80 PREMISAR! KÄRLEK TILL ER! + har ni några frågor är det lättast att ställa de i blogresponse här till höger i menyn!
/Emma

COCA COLA


Foto & Redigering: Michan | Nikon D5000 | Macrofilter +10

En liten redigering, vad tycks?

//Michan

MUSHROOMS


Foto: Michan | Nikon D5000 | Macrofilter +10

Hösten är full med svamp kan man verkligen säga! I den lilla så kallade skogen vid mitt kvarter kunde jag hitta runt 6 olika svamparter. Fast någon kantarell hittade jag tyvärr inte :[ Vad tycker ni om bilderna?
//Michan

MACRO

Foto: Emma(jag) | Nikon D5000 | Sigma 70-300mm Macro

Provade det nya objektivet här om dagen, jättebra att man även kan fota macro med det. Vad tycks?
/Emma

SENAPSGULT ÄR INTE FULT

Tröja - Monki

En till sak jag köpte i helgen, supermysig och fin!
/Emma

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR


I helgen såg jag I rymden finns inga känslor. Den är ju hur bra som helst! Jag älskar den, liksom man sitter ju och småskrattar hela tiden. Så härligt film, så ni som inte har sätt den, SE DEN! :)
/Emma

BLÅTT ÄR FLÅTT


Nytt nagellack på naglarna. Färgen är från H&M och kostar endast 10 kr! Det är även riktigt snyggt också! Love it! 
/Emma

SVART I SPETS

Tröja - Monki

I fredags så var jag och små shoppade lite grann. Jag fick hem fyra saker, och allt är jag jättenöjd med. En sak var denna svarta tröja. Själv så tycker jag att den är mycket snyggare i verkligheten än på bild men det är ju bara bra. :)
/Emma

SIGMA 70-300


Igår fick jag detta objektiv utav min farbror. Jag vet inte hur gammalt det är men inte helt nytt iallafall, haha! Men jag tycker att det funkar alldeles utmärkt. Man kommer långt och det är det jag var ute efter. Så perfekto!


I Gissamotivet tävlingen så var det faktiskt hälften som hade rätt, så bra jobbat! Men den som gissade rätt först var Olivia! Grattis! :)
/Emma

TITTA VAD JAG FICK!!!


GISSA MOTIVET


Vi kör en minitävling! Gissa motivet. Så enkelt är det, den som gissar rätt först blir länkad i något inlägg. Kom igen nu, you can do it!

MELLISInget är godare än hallonsmothie & digestive till mellis efter en evig skoldag!

//Michan

TJUGOANDRA SEPTEMBER TVÅTUSENELVANy tröja från JC

I dag har jag äntligen en läxfri dag då jag slipper plugga till prov och andra boring stuff. Men såklart så börjar det igen i morgon... Varför måste alla prov komma i en enda stor & irreterande klump? Så eftermiddan kommer att vara framför datorn och Spotify.
//Michan


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild