THE SUN COMES UP THE MOON ROLLS DOWN


Foto: Michan/Jag | Nikon D5000

Om det stämmer så borde jag sitta på tåget mot Stockholm om nu inte något blivit inställt. Bilderna är från hitresan då det var ljust ute och inte lika kolsvart som det är just nu, mitt i natten. Okej, kanske kvällen då. Om vår mästerplan fungerar så ska vi vara hemma runt 12. Wish us good luck!

Lite skön musik till en lång resa:
i love you more then you will ever know - Never Shout Never

(vet inte varför ljudet blir så dåligt, mycket bättre irl..)
//Michan

INNAN VÄRLDEN GÅR UNDERNu är det dags att chilla så mycket man kan innan resan hem till Stockholm. Har en stresskänsla där hemma, mår allmänt bätrre när jag kommer till Småland, Öland eller bara bort. En anledning till stress är att jag inte har hittat en praoplats än. Paniken börjar att stiga väldigt snabbt nu, något förslag på en bra praoplats i Stockholm?
//Michan

GREEN PANTS AND MORE


Godmorgon! Detta införskaffade jag igår när jag var i staden. Ett par gröna byxor som jag har letat efter ett tag, en svart top och en svart halsduk. Jag är riktigt nöjd! Allt är snyggare irl...
/Emma

DAG PÅ STAN


Foto: Jag/Michan & mamma nr3 | Nikon D5000 | Nikkor 50mm f/1.8

4 bilder från idag. Åt en biffig thai buffé på stan med resten av gänget (mamma & morföräldrarna) till lunch som även inehöll sushi buffé :D Första gången man åt av de råa fiskgrejjorna med klibbigt ris. Kan inte säga att det var mer än OK. 

Kunde inte hålla mig så jag köpte ett smyckeställ som är så perfek!! Har letat efter ett sånt så äckligt länge! Jag tar och visar de när jag kommer hem till Stockholm (är i småland). Imorrn s åker jag hem, men det blir inte förän vid 21.30. Vi får se om jag skriver något imorrn.
//Michan

FISHSPA


Gissa vad jag har gjort idag? Jo, jag har varit på fishspa!
Dagen började med lite shopping, kan visa någon annan dag vad jag köpt men sedan så gick jag och mamma till doctor fishspa i stan. Väldigt roligt var det kan jag säga, lite läskigt i början men efter ett tag så vänjde man sig, lite. När de kom mellan tårna så var man lite rädd att klämma de stackarna men det gick super. Värt att göra kan jag lova!
/Emma

THE RED ONE

Foto: Emma/Jag | Modell: Annika | Nikon D5000

Dessa bilder fotade jag igår på min vän Annika, det temat vi egentligen ville ha sket sig kan man säga men det blev iallafall några fina bilder! Vad tycker ni då?
/Emma

TÅGELITÅGET


Foto: Jag/Michan | Nikon D5000 | Nikkor 50mm f/1.8

Jag kan inte bara sitta stilla på ett tåg i flera timmar utan att göra något så kameran kröp fram efter lite läsning ur min nya fototidning. Har läst om så otroligt bra tips men jag har bara kommit till runt sida 30 av 148 så jag kan anta att det kommer ännu fler ^^

Nu sitter jag iaf hemma hos mormor & morfar och lyssnar på hur dom och mamma babblar på om allt möjligt i köket. Den lilla våningen av radhuset de bor i är så liten att man kan höra dem även om man inte försöker. Nu ska jag iaf försöka vara mer social, åker ju hem redan på onsdag. Vi ses!
//Michan

SELFPORTRAIT #2

Foto&Modell: Emma/Jag | Nikon D5000ON THE TRAINNu sitter jag säkert på ett tåg till Småland där jag ska & mamma ska bo hos morföräldrarna till på onsdag. Det ska bli härligt att komma bort från Stockholm ner till lilla Tranås där alla känner varandra. Man känner sig verkligen som en icke Tranåsbo när alla babblar på om olika namn och själv sitter tyst bredvid och nickar eftersom man har ingen aning om vem det är.
//Michan

SC: FOOD

Jag, LouiseToweLovisaAnna och Catrine har tillsammans startat en fotoutmaning, Sunday Challenge, där vi varannan söndag tolkar ett bestämt tema. Här hittar du vår flickrgrupp om du vill kika på de andras bidrag eller så klickar du på namnen här ovanför. Utmaningen varar i ett år. Enjoy!

Temat denna gång var Food. Ett lätt men svårt tema, man vill ju alltid vara lite kreativ! Vad tycker ni om bilden?


/Emma

SPORTLOV DAG 2


mobilbilder + en liten redigering

Härligt väder det var idag! Så det blev en liten tur till sjön tidigare idag. Blev så himla sur på mig själv eftersom jag inte tog med mig systemkameran. Var ju riktigt fint ljus och allt. Kanske nästa gång. Vi får se. Hejdå.
//Michan

SELFPORTRAIT

Foto&Modell: Emma/Jag | Nikon D5000IS IT SUNDAY?


Känslan av att det är söndag utan att behöva gå till skolan imorgon är underbar! Hela den här veckan kommer att äga, ska försöka fota mycket och umgås med mina kära vänner! Idag har jag faktiskt redan fotat lite, enkla självportätt i ett väldigt fint ljus (badrummet) och en sunday challenge bild som kommer upp ikväll! Missa inte!
/Emma

VBLOGG


En typisk lördagskväll för mig.. tur att melodifestivalen snart börjar! 
/Emma

TEENAGER POST #3


Kör på med skol-tema bara för att jag har lov x)
//Michan


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild