6 REDIGERINGAR

Jag provade att redigera en bild på mig från Frankrike. ingen redigering blev snygg kanske men ville testa lite i photoshop. Om ni måste välja någon, vilken tycker ni är "snyggast"?

Nu sitter hela familjen framför teven och glor på family guy, hihi. Det är faktiskt roligt när man har tittat ett tag. Imorgon kommer några kusiner så vi får se hur mycket jag uppdaterar. Ha det så underbart! :)
/ Emma
ANMÄL ER TILL VECKANSBLOGG! :D


HUMLA BUMLA

© foto: emma

Var nyss ute på en fotorunda eller ska man säga humlerunda. Jag gick rätt till "humleblommorna" och började fota. Det blev inte så många men några bra, här över är nog min favorit tror jag. vad tycker ni?

PS För alla er Family Guy fans, det är maraton på 6:an nu! från 18-23 min brorsa är fast klistrad..
hejdå vi syns, hoppas senare ikväll!
/ Emma
ANMÄL ER TILL VECKANSBLOGG! NI KAN ANMÄLA ER TILL IMORGON 24.00! :D

ACTION



Tjenä Emma här! Hur mår ni idag?
Själv så har jag och min bror spelat in en fighting video som blev hyffsad lyckad. Ni kanske får se den senare om ni har tur. Bilderna här över ville jag få så att dom blev lite ika ni vet effekten Actions men eftersom jag har elements så går det inte att lägga till det tyvärr. Men det blev ju snyggt iallafall!

Båda vi sysslingar vill bara säga att vi älskar er 15-30 som stannar kvar här på bloggen varje dag och vill fortsätta läsa får blogg! Bara så ni vet så är det ni som gör vår blogg bättre. :)
/ Emma

ANMÄL ER TILL VECKANSBLOGG!

BORTA IGÅR HEMMA IDAG

bilderna var tagna med pappas mobil så de blev inte så bra.

Hello!
Igår var vi hos några kompisar hela dan så jag kunde inte blogga. Men idag är jag ledig och imorrn åker jag hem så det kommer nog att bli bättre uppdatering nu framåt.
Igår hade vi kul,  vi åkte båt, spelade kort, badade och lite andra saker.
Hade ni kul igår?

//Michan

DAGS FÖR MIG ATT BLI SOCIAL


foto: michan

Jag har inte kunnat blogga idag för jag är hos våra kompisar idag och resten av kvällen. Men vi syns imorgon hoppas jag. Man vet inte riktigt vad som händer nu på sommaren, ena sekunden sitter man hemma och har tråkigt och i den andra sitter man mitt ute i sjön, hih. God natt lite för tidigt! :)

Skrivet sms till emma!


//Michan


GLÖM INTE ANMÄLA ER TILL VECKANSBLOGG! :D


CONVERSE

källa

6 par snygga converse hos junkyard. Om jag fick välja ett par skulle det vara dom vita. Tycker dom är snygga när dom är låga och kör på det svartvita temat. Vilka är era favoriter?

/ Emma

VECKANSBLOGG ANMÄL ER! :D


EMMA AND THE CAMERA

HELLOJ! förlåt för att vi inte skrivit tidigare idag, men ni måste förstå att vi har ganska fullt upp på dagarna nu när det är sommar. Jag (Emma) har varit på golfklubben och käkat mat, och så tänkte vi spela minigolf men det va så mycket folk så det får bli en annan dag. :)


Bild från imorse,
min nya favorit med mig och kameran tror jag faktiskt. Gillar den för den är lite speciell. Nu ska jag och brorsan göra en tråkig film, ha det så bra och kommentera en massor! :)
/ Emma
ANMÄL DIG TILL VECKANSBLOGG!

DAGENS LOOK

Detta har jag på mig idag. Köpte klänningen igår för bara 49:- vilket kap! Den är jätte skön men tyvärr lite genomskinlig så man får ha något under, men det är ju bra ändå!
Baseballjacka - Gina tricot | ny Klänning - Gina tricot 49:-

Nu är jag framme (eller jag har varit framme ett tag) men vi hade inte fixat internet då. Jag kommer vara kvar här ca en vecka och hoppas på att jag kommer ha roligt och ta många bilder. Idag har det ösregnat så jag hoppas det slutar. Vill bara säga Om någon kompis är intresserad av att komma ut hit nån dag, smsa!

ha det så bra nu så kanske vi ses ikväll. :)
/ Emma

MIN..




Har kollat runt på internet och hittat lite saker som jag skulle vilja ha. Mest av allt vill jag ha den vita t-shirten från www.alltimelowstore.com , de e detdär bandet som jag har snackat om förut. Är helt in love i deras låtar! ♥
Men vill ändå ha de andra sakerna också ;)

Brukar ni shoppa på internet? På vilken sida isånnafall?

//Michan

ANMÄL DIG TILL VECKANS BLOGG HÄRHÄRHÄR!

TECKNING

Teckning: emma | föreställer: haidi jakobsson

Klar! Har suttit och skissat lite här på morgonen. Försökte rita av Haidi Jakobsson, det gick väl sådär. Det är min första förhand teckning så skratta inte. Och tyvärr så blev den inte lika snygg i datorn som i verkligheten men sånt är livet. Jag har färgläggigt bilden med ögonskugga. Tyckte det blev lite fräckt, eller vad säger ni?

Skulle vara roligt att höra vad ni tycker om den? vad som kan förbättras? Vad som är snyggt?

Snart åker jag till mitt land så vi hörs när jag kommer fram. Ni kommer få gårdagensklädsel m.m, vi ses senare. :)
/ Emma
ANMÄL DIG TILL VECKANSBLOGG! SNÄLLA!

3 VECKOR I ETT INLÄGG



Igår kom jag på att jag hade glömt att berätta vad jag har gjort och vart jag har varit. Så det fick bli en bild ;) Jag vet inte vilken vecka de e men det borde va vecka 30 så nu e jag på landet.

Landet: På landet så ska man baara slappa & chilla så myycke man kan och det är precis de jag har gjort och det jag gör! ;) 

Öland: Vi hyrde stuga 1 vecka och bada hela dagarna och träffade vänner. Sen hyrde vi ett litet litet rum på ett pansionat (som ett vandrahem) i 2 dar fast det regnade hela tiden så det var inte så kul..

Så nu vet ni för det mesta som jag gjort untan bloggning.
Vad har ni gjort de senaste veckorna?

//Michan

ANMÄL DIG TILL VECKANS BLOGG HÄR!

NEW PURPLE SHOES

Skor - Scorett

Igår när jag skulle kolla på nya bågar så kunde jag inte motstå att gå in i några affärer.. Dom här skorna var dom ändå som var kvar och dom var på halva priset! 250 :- istället för 500 :- vilket kap. Älskar dom för dom är vrålsnygga! Nu kommer nog Michan bli avundsjuk eftersom hennes favoritfärg är lila.
vad tycker ni om skorna?
/ Emma
ANMÄL ER TILL VECKANSBLOGG!

GRATTIS PEDRO


Måste bara säga grattis till en utav mina favoritspelare. :) GRATTIS PEDRO!!!!!! :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Hoppas du har haft en bra födelsedag! :

Annars så ses vi imorgon, förlåt för att ni inte fick se dagens klädsel, ni får se en look imorgon istället! ;)
ANMÄL TILL VECKANSBLOGG!
/ Emma

REGNBÅGE




foto: Michan

För en stund sen så såg vi en hel regnbåge!! Man brukar ju alltid att se en halv eller gör man? Aja, det var första gången jag såg en hel iaf. Den var så stor att man inte fick med den på en bild :S
Har ni sett en hel regnbåge nån gång?

//Michan

ANMÄL DIG TILL VECKANS BLOGG!

FÖRE & EFTER PÅ RUMMET

Ursäkta för den enorma bilden..
Låt sidan ladda klart,
dra sedan med musen över bilden för att få se Efterbilden. :)

Idag har jag verkligen STORstädat mitt rum, Damsugigt, rensa gamla saker och kläder, satt upp en stång i garderoben där jag kan hänga kläder, bäddat sängen, dagit in alla kläder i garderoben och andra små saker. Det var jobbigt men ändå skönt att äntligen få det gjort! Det är därför jag inte bloggat så mycket idag. :)
Hur tycker ni rummet blev? bättre eller sämre? ;)
/ Emma

ANMÄL DIG TILL VECKANSBLOGG! :D


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: [email protected]


Om

Min profilbild