14 ÅRIG TJEJ MED EN LILA BALONG


haha, fin bild på mig med partyhatten!

Men idag är det min lilla födelsedag :D Fick några få paket i morse så det visar jag senare. Men snart så ska vi göra om traditionen och gå på rsturang istället för att fira hemma, skojjsigt! Ni kanske förstår att jag inte kommar att vara så aktiv på bloggen ikväll, men imorrn kommer det nog ett par inlägg ;)

ps. Hejdå Emma! Hare najjsigt i Holland! ;D
//Michan

HOLLAND, HERE I COME


Nu är det så att jag (Emma) ska åka till Holland ikväll med mitt fotbollslag. Vi ska träna och spela matcher och bara ha det allmänt mysigt. Som ni förstår så kan jag inte skriva några inlägg under helgen. Men deppa inte för det! Michan är såklart hemma och underhåller er! pssssssssssssst gratta henne idag, hon fyller ju år!

SMARRIGA OCH INTE DARRIGA



Vem har sagt att man bara kan äta våfflor på våffeldagen? Ingen! :D Så eftersom vi hade helt glömt bort att det var våffeldagen förra veckan så gjorde vi ett par smarriga idag. Själv så hade man uppgiften att blanda smeten och såklart så var jag tvungen att misslyckas lite... tog i ½ dl mer margarin än vad man skulle ha.. *suck*
//Michan

LINNE & KORTBYXOR


Det var en läsare vid namn Ida som ville se något av mina nya inköp på mig, så här kommer mina älskade lila kortbyxor och mitt oversize linne. Linnet var lite stort med det fanns bara i storlek 42 som jag såg innom räckhåll. Fast det funkar perfekt till sommaren! :)
//Michan

ONSDAGENS BLOGG BLEV...


"-Hej och välkommen till en liten-fotoblogg, som jag, Emma, driver.-Jag är en 12årig tjej som älskar-att fotografera, musik, sommar,-familj, vänner & mycket mer!-Hoppas min blogg låter-intressant, och följ mig gärna via-bloglovin."

Grattis Emma, eaphoto.blogg.se! Du blev onsdagens blogg. Grattis! Till er andra som inte vann får många nya chanser längre fram!

MANGO + MJÖLK= ?

På bilden i skolan så håller vi på med egna mjölkförpackningar (har man en galen bildlärare så har man) Jag bestämde mig för att göra mango-mjölk, och då blev jag såklart nyfiken på hur det smakade. Så idag bestämde jag mig för att prova! Vi hade ingen saft med bara mango så det fick en gnutta apelsinsmak också.



Det slutade med att jag smakade en klumpig mjölk som först faktiskt smakade gott, men efter halva så kom kvälningarna. INTE GOTT! Mådde illa efter så jag råder er att inte göra detta hemma!
//Michan

REDIGERAR BILDER


I videon visar jag hur jag redigerar mina bilder. Titta och njut. :)
/Emma

TISDAGENS KLÄDVAL


Kofta: H&M | Randig tröja: Cubus | Byxor: JC | Ring: London | Skärp: Gammalt

Dagens klädsel, vad tycks?
Och vet ni vad? Om bara 2 fnuttiga små dagar så fyller lilla jag 14 år! :D

//Michan

DAGENS BLOGG | ONSDAG


Nu tänkte vi köra en dagens blogg här på vår blogg. Ni anmäler er genom att skicka en kommentar, klart! Ni får anmäla er hur många gånger som helst och vi drar vinnaren på onsdag. Så alltså får ni anmäla er till tisdag 00.00. ;)

Kom igen nu anmäl er och vinn!

INKÖPT


Randig tröja: Cubus | Gul tröja: Cubus | Svart linne: H&M | Svarta&lila kortbyxor: H&M | Örhängen: JC

Det här är vad jag fick hem från det "stora" shoppa-loss kalaset i Skärholmen. Blev väldigt nöjd med allt! Byxorna har jag suktat på internet ett tag så jag hade ett stort leénde när jag kom ut från H&M. Det som är lite synd när man köper sommarkläder är att de tyvärr inte kan användas på vintern.. Vill använda nu!!

Någon som håller med mig?

//Michan

LOOK | MÅNDAG


Såhär såg jag ut denna måndag. Höga shorts som jag totalälskar! Har velat ha ett par länge och så när jag hittade ett så jublade jag! De sitter som en smäck! Love, Love, Love!

Idag så såg jag faktiskt tusen gånger starkare för första gången, tyckte att den var helt ok. Men värd att se iallafall. 
/Emma

NYTT LINNE

Linne - H&M

Jag skrev som sagt ett inlägg om tre toppar jag tyckte va fina från H&M och vet ni vad, jag har köpt två av de. Detta linne här över och ett annat vitt. Jag älskar detta över, det är lite magtröja exakt så jag vill ha det. likey!

Nu ska jag ha en trevlig söndagkväll! Hare så bra! Ps glöm inte videon!

FÖRE & EFTER

Foto, Modell&Redigering: Emma(jag) | Nikon D5000

Det är många som kanske inte förstår varför bilder måste redigeras och såklart de inte måste det. Men som ni ser på bilderna ovan så är efterbilden mycket finare än före. Själv så lägger jag aldrig upp oredigerade bilder här på bloggen för de är så grå och tråkiga. ;) Före/Efter?

/Emma


VIDEO: SHOPPING I LONDON


Äntligen! Som vi har väntat på att denna video ska ladda klart men nu, nu är den klar! Här kommer ni få se på alla kläder i shoppade i London. Hoppas ni gillar den! :)

EARTH HOUR



Ni har väll inte missat att det är Earth Hour ikväll kl.20.30?

Det har inte vi! Så nu hålls husen på att släckas och datorerna ska av och det är dags att tända små mysiga stearinljus! :D
Glöm nu inte att släcka lamporna!


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: [email protected]


Om

Min profilbild