VIDEO: GOTT NYTT ÅR


NYÅRSAFTON


Nu är det dags för nyårsafton så snart kommer gästerna! Jag har målat ett nytt nyårslack och det vart ju okej. Ni får också se hur jag ser ut just nu in my face.

... men nu är det dags för mig att gå, ciaooo ...
/Emma

CLOSER

Foto | Michan
Ännu fler macro bilder kom nu! Det är så kuuul med macro ^^ hehe.
//Michan

ALMA

Illustration: Emma (jag) | Föresteller: Almasfoto.blogg.se

Alma vann fototävlingen och en illustration och nu är den färdig. Jag är faktiskt väldigt nöjd och hoppas att Alma också är det. Kolla på mailen Alma så har jag skickat den. :)
/Emma

NUMMER 1,2,3,4,5,6 & 7

Såhär kan det se ut när Michan nummer 1,2,3,4,5,6 & 7 och Emma nummer 1,2,3,4,5,6 & 7 träffas för att göra något roligt. Men det brukar oftast sluta med att alla splittras och gör sina "roliga" saker för sig själva.
(tänker på imorgon)

SLUT MED JUL, ELLER..

Det är ju faktiskt nyårsafton imorgon så därför tänkte jag försöka visa lite julbilder idag. Snart är väl julen slut eller tycker ni kanske den håller på ända till påsken? Det ska iallafall bli riktigt roligt imorgon men vi får hoppas att så många som möjligt stannar kvar hemma hos oss...  :)

/Emma

NU STICKER JAG


Nu sticker jag till Michan! Vi hörs väl där antagligen, ciaooo! ;)
/Emma

Ledtrådar: SVART & GULD

Det jag vill säga med de här bilderna är att det är snart nyår så därför har jag köpt en nyårsoutfit! Kunde tyvärr inte ta några bilder bara för att de är för mörkt *sucksucksucksuck* Men en klänning blev det med lite accesoarer..eller hur stavas det? Aja ni förstår väll vad jag menar ;)
//Michan

PHOTOSHOPTIPS: EN SAK I FÄRG

En läsare vid namn Elin frågade om vi kunde visa några photoshoptips och såklart så kan vi det. Här kommer det första hon frågade om Svartvitt med en sak i färg. Vi hoppas att ni förstår annars är det bara att fråga.. :)


KLAR!
OBS Kom ihåg att alltid ha på det duplicerade lagret.

SJÄLVPORTRÄTT | EMMA


Här kommer ytterligare några bilder från photoshooten i lördags. Jag gillar nog mest den första men båda är väl fina. Vilken tycker ni är snyggast?

Idag har jag varit hos Elsa med Frida, Annika och Moa. Vi bytte paket eller vad man ska säga. Fick super många och fina saker, ni får se nån gång. :) .... nu ska jag på cup igen ....
/Emma

THE CHRISTMAS TREE SNAKES

Foto: Emma (jag) | Nikon D5000

Hej, godddag, gokväll. Jag har helt glömt bort att visa lite julgransbilder så nu visar jag er två. Jag älskar bilder som de här, de är så tuffa! Gillar ni bilderna? ;)

btw så har jag varit på cup hela dagen och det slutade med en bronsmedalj, skiiiiiiiiiiiit bra! :) (30 premisar!!!!)
/Emma

GÅ INTE UT!

Såhär kan det gå till om man är modig och går utanför huset med brorsan... Men de stunderna när han inte fällde mig var helt okej. Fast man blev fälld var tredje minut så.. japp.. Fast jag fick min hämnd *mohahaha*
//Michan

MACRO IS DA BEST

foto | Michan
Lekte lite med mitt nya macro-filter som jag fick till julklapp på landet. Tycker att det blir så bra med macro, coolare bilder och allt! =3 LOVE IT!
Kommer att användas flitigt nu och framöver!
//Michan

VIDEO: JULKLAPPAR


Nu ska ni få se mina julklappar också! Jag gillar verkligen de, precis som jag säger i videon.
Vad fick ni för julklappar iår?
/Emma

PHOTOSHOOT

Foto: Emma (jag) | Modeller: Emma (jag) och Mamma
Nikon D5000

Här kommer ytterligare två bilder från photoshooten. Den här gången på både mig och mamma. Den första är lite mer tuff och den nere är lite mer gullig, eller vad säger ni? Vad tycker ni om bilderna?

...nu ska jag börja filma vad jag fått i julklapp...
/Emma


Nu har ni klickat er in i två tjejers blogg. En personlig fotoblogg kan man kalla denna sida. Vi heter Emma och Michan men kallas även
Sysslingarna,
vi är födda 1997 och vi lever våra liv i huvudstaden.

Skriver om allt som faller oss in och bjuder på massvis med videos, bilder och personlighet.

gillar ni vår blogg lika mycket som vi så kan ni alltid lägga till oss här

bloglovin

Kontakt: sysslingarna@hotmail.com


Om

Min profilbild